Aktiv Eiendomsmegling Trondheim blir Lokalmegleren & Partners

13. desember blir Aktiv Eiendomsmegling Trondheim til Lokalmegleren & Partners. Kontorene i Trondheim og Fosen får ny drakt, men utover dette er det lite som er annerledes, understreker daglig leder Christer Horgen.

Horgen er opptatt av å formidle at de fortsatt er de samme lokalkjente, dyktige og engasjerte eiendomsmeglerne.  – Bortsett fra nye skilter på fasaden og nytt navn, er mye ved det samme, påpeker Horgen. – Nå som vi er Lokalmegleren & Partners Trondheim, får vi flere integrerte verktøy. Blant annet markedsføringsverktøy som kommer deg som kunde til gode, sier han.  – Vi kan tiltrekke oss de riktige potensielle boligkjøperne til å komme på akkurat din visning, og samtidig gi våre kunder enda bedre oppfølging.

Det syv år gamle kontoret er i en utfordrerposisjon i Trondheim og omegn. Horgen sier deres lokalkunnskap er en styrke som de skal bruke ut i markedet. – Vår styrke som meglerkontor, er at vi skal ta oss god tid med kunden. Hos oss blir du ikke dyttet inn i et maskineri, men har den samme megleren som følger deg gjennom hele prosessen fra A til Å, sier han. – Vi har den lokale kapasiteten som markedet etterspør, forklarer han.

Slagkraftig team i Midt-Norge

Administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Sodeland legger ikke skjul på at hun er glad for at Christer og teamet hans i Aktiv Eiendomsmegling Trondheim blir Lokalmegleren & Partners. – Midt-Norge er et marked vi lenge har hatt lyst til å styrke oss i. Trondheim og omegn er viktig for oss, og nå får vi en slagkraftig gjeng inn i teamet vårt. Vår tilstedeværelse i Trøndelag er kraftig styrket, og vi skal vokse ytterligere i denne regionen. Vi har fått med oss mange svært dyktige kolleger som skal hjelpe oss med akkurat dette, avslutter hun.

Partners Eiendomsmegling har også inngått et samarbeid med Lokalbankalliansen. I Trondheim og Fosen er det sparebankene Ørland, Stadsbygd, Nidaros og Selbu som er inne på eiersiden, og alle bankene er medlem av Lokalbank. Dette gir bankene en styrket leveransekraft mot sine eiendomskunder. Ørland Sparebank og Stadsbygd Sparebank er lokalisert på Fosen, hvor de er lokal samarbeidspartner med meglerkontoret der.

Marked i vekst

Daglig leder Christer Horgen

De siste årene har boligmarkedet i Trondheim vært i kraftig vekst, og Horgen er optimistisk med tanke på årene fremover. – Tilflyttingen til Trondheim fortsetter og det bygges for å dekke etterspørselen. Vi er på offensiven når det gjelder nybygg og har en rekke spennende prosjekter fremover, så vi kommer til å få nok å gjøre, sier han.

Ørlandet Flyplass har også bidratt til bra aktivitet på Fosen. Etter at den militære flyplassen ble flyttet fra Bodø til Ørlandet, har mengden med oppdrag tatt seg godt opp. – Totalt ligger vel salget på Fosen og Trondheim mellom 400 – 500 enheter i året, forteller Christer Horgen og ser ikke bort fra at dette tallet kan øke dersom markedet fortsetter i det samme gode tempoet som vi ser i dag.

– Det er ikke umulig. Nå har vi bra backing fra både bank og Partners-systemet, så vi ser virkelig frem til nye spennende tider fremover, avslutter han.

Følg gjerne med på bolignytt-bloggen vår for oppdateringer på markedet, tips og inspirasjon! Og ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat. Du finner kontaktinformasjon til Verdal her, og Levanger her.