Vi elsker Trondheim

Lokalmegleren & Partners elsker Trondheim. Trondheim er et episenter for historie, utdanning og kunnskap. Et knutepunkt for jernbane, veitransport og skipstrafikk – og i følge oss Norges beste by.  Med sitt yrende folkeliv og sprudlende personlighet har den svært mye å by på.

Vi ønsker å formidle til dere akkurat hvor fantastisk denne byen er. For om du ønsker å flytte til Trondheim, eller å ha bodd her i hele ditt liv, så skal Lokalmegleren & Partners sørge for at du enten blir forelsket, eller gjenantenner romansen med Trondheim. Det skal vi gjøre ved å fremover vise hvilke plasser vi liker, noen perler og fakta om området. Om det er på Ila, Heimdal eller Nardo.

For når man sitter midt oppi det, kan man glemme hvor fint nærområdet er. Det er her Lokalmegleren & Partners kommer inn. For akkurat som deg, så elsker vi Trondheim.

Har du spasert ned Nordre gate med en varm kopp kaffe fra Dromedar i det siste? 

Har du stoppet opp og tenkt hvor unikt det er at Prinsenkrysset har fire grønne menn samtidig? 

Har du tatt turen langs Ladestien ned til vannet og spist middag på Ladekaia?

Hvem er Lokalmegleren & Partners Trondheim?

Lokalmegleren & Partners er et nytt eiendomsmeglingskontor og en utfordrer på eiendomsmarkedet i Trondheim. Men vi er ikke nykommere. Våre meglere har bred erfaring med kjøp og salg av alle slags boliger i Trondheim. Vi kjenner byen godt, og det vil vi i tiden fremover vise deg. 

Lokalmegleren & Partners Trondheim, har via vårt samarbeid med Partners Eiendomsmegling, tilgang på svært effektive virkemidler. Blant annet markedsføringsverktøy som kommer deg som kunde til gode. Vi kan tiltrekke oss de riktige potensielle boligkjøperne til å komme på akkurat din visning.

Uansett hvilken type eiendom det er snakk om, våre meglere har lang erfaring og lokal ekspertise. Enten det gjelder leiligheter, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, fritidseiendommer eller tomter. Lokalmegleren har i tillegg en egen avdeling for nybygg og prosjektboliger.

Skal du kjøpe eller selge bolig? Kom innom for en prat, eller kontakt oss her.