Vi elsker Trondheim. Vi elsker Lade

Vi i Lokalmegleren & Partners Trondheim, elsker byen vår. Våre meglere har en spesiell forkjærlighet for Trondheim og alt den har å by på. Dette gjelder også for vår kollega Mats Solstrand.

Eiendomsmegler Mats Solstrand
  • Navn: Mats Solstrand
  • Alder: 29
  • Jobbet som eiendomsmegler i fire og et halvt år.
  • Født: I Harstad, bor nå i Ilsvika.

Hvorfor elsker du Lade?

Jeg elsker Lader fordi det er det mest spennende området i Trondheim, etter min mening. Det har skjedd utrolig mye på Lade bare de siste årene, og mye å se frem til i årene som kommer. De store grønne områdene gjør Lade til et sted hvor man kan senke skuldrene og puste litt lettere.

For eksempel ta en søndagstur på ladestien med kaffe og vaffel på Sponhuset. Eller nyt en bedre middag med lokale råvarer på en av Norges beste restauranter:  Credo.

Alt som har navnet «Lade» i seg er verdt et besøk: Lade park, Ladestien med Korsvika og Djupvika, Ladekaia eller Lade gård.

For den aktive dekker nok Lade det aller meste: Her finner du en rekke treningssentre, fotballbane, tennisbane, paddle-tennis. Her finner du for øvrig flere kjøpesentere, hvor kanskje Lade City og Lade Arena er det mest kjente.

Er du opptatt av musikk og historie, kan en tur innom Ringve Museum være en god ide. Her finner du musikkinstrumenter fra hele verden. Du kan se på 2022 programmet til Ringve museum her. Eller du kan ta deg en tur i den vakre botaniske hagen som omkranser museet.

Hvordan vil du beskrive markedet på Lade?

Markedet på Lade har vært veldig godt de siste årene. En rekke suksessprosjekter på Lilleby og Nyhavna har nok mye med det å gjøre.

Mange førstegangskjøpere ser til Lade når de skal kjøpe sin første bolig. Dette mye på grunn av alle fasilitetene som finnes i nærområdet og det gode kollektivtilbudet.

En annen kjøpegruppe vi ser velger å bosette seg på Lade er de som selger enebolig og flytter inn i leilighet.

Hva er din favorittplass på Lade?

Det må nok være Djupvika som ligger langs ladestien på sommerhalvåret. Er det bra vær ute går fort helgeturen dit.

Her kan man ligge flatt ut å slappe av, ta seg et bad i sjøen etter en volleyballkamp eller trø bort til Ladekaia for en matbit og en pils.